Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Miercuri, 22 noiembrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME    Prevenirea pierderilor    Pentru companii    Consultanta companii
Consultanta pentru companii

Inoventis oferă mai multe programe de consultanță pentru prevenirea pierderilor. Dacă nu dispuneți de timpul și resursele necesare managementului riscurilor pe cont propriu, sau dacă nu vreți să învățați secretele acestei discipline, atunci cea mai bună soluție este să apelați la un specialist.

Analiza riscurilor
Prin acest program vom identifica amenințările la care este expusă compania dvs., vom evalua probabilitatea de materializare a acestora și vom analiza impactul pe care îl pot avea amenințările asupra organizației dvs. Cu alte cuvinte, analiza de risc este un diagnostic al problemelor de sănătate ale companiei.

Având aceste informații, veți putea decide cum vor fi alocate resursele de care dispuneți, astfel încât să obțineți protecția cea mai bună fără a sacrifica resurse financiare sau umane. În cazul în care decideți doar pe baza intuiției sau a unui impuls de moment, există riscul fie să nu acordați atenție suficientă unor riscuri mai puțin evidente, fie să risipiți bani pentru prevenirea unor riscuri minore.

Pot efectua singur analiza riscurilor?

Strategia de prevenire a pierderilor
Pe baza rezultatelor analizei de risc vom identifica soluțiile optime și vom dezvolta, împreună cu dvs., o strategie de prevenire a pierderilor care să acopere toate riscurile semnificative. Totodată, vom concepe planul de continuitate în caz de dezastru precum și caietele de sarcini pentru soluțiile concrete (echipamente, servicii) de care aveți nevoie pentru diminuarea riscurilor. Această etapă corespunde alegerii tratamentului pentru însănătoșire.

Având o strategie coerentă, cresc șansele să nu scăpați din vedere aspecte esențiale ale prevenirii pierderilor. Așa cum orice activitate complexă are nevoie de obiective și de un plan, și prevenirea pierderilor este eficientă dacă se bazează pe o strategie.

Pot fi eliminate complet riscurile?

Achiziția soluțiilor preventive
Pentru achiziția soluțiilor preventive beneficiați de cea mai importantă piață virtuală specializată din România: bursa electronică siguranta.ro. Bursa noastră vă oferă posibilitatea de a depune gratuit cereri de ofertă, iar furnizorii de soluții preventive vă vor prezenta ofertele lor. Avantajul dvs. este că aveți posibilitatea de a alege dintre mai multe oferte. Aici vă puteți înregistra cererea de ofertă.

Odată primite ofertele, vă vom ajuta să le selectați pe cele care răspund cel mai bine situației dvs. și vom monitoriza modul în care sunt implementate. Astfel, vă veți putea ocupa relaxat de lucrul care vă interesează cel mai mult-conducerea propriei afaceri- știind că noi vă reprezentăm interesele în fața furnizorilor.

Nu vă aflați în conflict de interese când îmi recomandați soluțiile preventive?

Monitorizarea riscurilor
Un program special de consultanță pe care îl oferim clienților noștri este monitorizarea continuă a evenimentelor de risc și analiza erorilor. În esență, monitorizarea presupune identificarea evenimentelor care ar putea afecta în viitor activitatea organizației, fie că este vorba de acte normative, de acțiuni politice, de noi tehnologii, de concurență, de modificările climatice sau orice altceva care are un impact semnificativ. De asemenea, vom analiza periodic erorile din compania dvs. și vom căuta cauzele care determină aceste erori. Este, dacă vreți, echivalentului menținerii condiției fizice și al controalelor medicale periodice.

Prin acest program, compania dvs. își va dezvolta o cultură organizațională care o va ajuta să prevină multe surprize neplăcute. Totodată, personalul companiei va deveni mai receptiv la importanța abordării sănătoase a riscurilor, ceea ce mărește eficiența demersurilor preventive. Angajații vor colabora la implementarea măsurilor în loc să opună rezistență.

Cât de scumpe sunt aceste programe de consultanță?

Dacă doriți să știți mai multe despre avantajele colaborării cu Inoventis SRL, vă rugăm să vizitați site-ul www.inoventis.ro.

Vă rugăm să luați legătura cu noi pentru o discuție exploratorie. Această discuție nu presupune nici un risc pentru dvs., ci doar alocarea câtorva zeci de minute pentru a ne informa reciproc și a stabili în ce mod putem colabora. De îndată ce ne vom întâlni, vă vom înmâna un document semnat de noi prin care vă garantăm păstrarea confidențialității cu privire la toate informațiile confidențiale pe care le primim în cursul discuției. Prin acest document, doar noi ne asumăm o obligație, nu și dvs.

Contactați-ne aici.
recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
  Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
  Toate drepturile rezervate.
Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact