Primul portal
dedicat controlului riscurilor.
 Miercuri, 22 noiembrie 2017

Alerte de risc NOU!
Prezentare alerte de risc
Modele de alerte de risc
Resurse
Știri
Anunturi
Articole si recenzii
Legislatie specifica
Glosare
Întrebari & raspunsuri
Programe TV
Download software
Ghiduri practice
Cursuri si seminarii NOU!
Utile
Interactiv
Newsletter
Prognoze de risc
Chestionar
Prevenirea pierderilor
Pentru companii
Pentru persoane
Clasificarea riscurilor
Furnizori de solutii
Securitate fizica
Asigurari
Consultanta
Securitate IT&C
Auto si accesorii
Proprietate intelectuala
Instrumente financiare
Diverse
Bursa solutii preventive
Cereri de oferta
Promovare
Despre noi
Oferta publicitate
Sponsori
Contactati-ne

 
Cabinet avocat Bucuresti

   
  HOME    Detalii :: Articole
Integrarea sistemelor de securitate  (articol publicitar)

Intr-o lume in care cresterea prosperitatii duce la sisteme tehnice din ce in ce mai complexe si mareste, inevitabil, vulnerabilitatea, avem nevoie de sisteme de securitate care sa ofere conditii de siguranta sporita si sa asigure continuitatea activitatilor si implicit a afacerilor.

O solutie din ce in ce mai discutata si utilizata in domeniul de securitate este integrarea sistemelor de efractie, control acces si pontaj, detectie incendiu si supraveghere video.

NetDeTek, divizia de solutii de securitate si comunicatii din cadrul companiei Quartz Matrix, ofera solutii integrate flexibile, care sa raspunda corect nevoilor, indiferent daca cerintele se refera la protectie totala sau partiala, la accesul nerestrictionat in cladire sau la controlul de maxima securitate, daca accesul se face 24 de ore pe zi sau numai pentru o scurta perioada de timp.

Managerii de securitate sau simplii operatori ce monitorizeaza sistemele de securitate clasice au nevoie de informatii clare intr-un timp cat mai scurt pentru a lua decizii corecte si pentru a actiona prompt in caz de nevoie. Nu mai putem vorbi de sisteme separate ce indeplinesc fie functii de control al accesului, fie functii de detectie a efractiilor sau de monitorizarea fiecarui sistem de securitate in parte. Acest lucru necesita un numar mai mare de operatori, timp de raspuns diferit si cheltuieli mult mai mari pentru achizitionarea fiecarui sistem in parte.

Odata cu avansarea tehnologiei, multi manageri de securitate pot renunta la vechile sisteme ce ofera interfete de comunicare dificile, migrand catre cele noi ce aduc mai multe avantaje cu costuri mai mici.

Integrarea reala a sistemelor se realizeaza atunci cand avem o baza de date i o interfaa de utilizator comuna pentru fiecare subsistem conectat in reea, o singura platforma soft ce poate fi personalizata in funcie de fiecare aplicaie i permite proiectanilor de sistem sa adauge noi module cu noi caracteristici in funcie de necesitai.
Persoanele responsabile cu proiectarea, utilizarea si mentenanta sistemelor integrate recunosc unanim, trei dintre beneficiile importante ale acestora:

• Reducerea costurilor. Prin folosirea unui sistem de securitate integrat se reduc costurile in cazul nevoii de extindere a sistemului datorita flexibilitatii si modularitatii acestuia, se micsoreaza cheltuielile de intretinere si mentenanta.

• Imbunatatirea eficientei operationale - timp de raspuns minim. Prin integrare, responsabilii cu securitatea au acces imediat la diferite tipuri de informatii asociate aceluiasi eveniment (o alarma de incendiu poate fi vizualizata cu o camera video asociata zonei, poate fi localizata folosind un plan al cladirii si poate declansa evacuarea personalului din acea zona – toate acestea utilizand aceeasi aplicatie).

• Schimbul de informatii in cadrul companiei. Prin crearea unui sistem integrat de securitate care sa contina un sistem de control acces, de detectie efractie si incendiu, responsabilii cu securitatea pot cunoaste oricand (mai ales in cazul unei alarme de incendiu) numarul persoanelor prezente in cladire, datele de identificare si localizarea exacta a acestora.

Din experiena implementarilor si din demo-urile realizate in colaborare cu parteneri strategici ca GE Security, putem spune cu convingere ca aceste solutii integrate asigura flexibilitatea necesara, indiferent daca cerintele se refera la protectie totala sau partiala, la accesul nerestrictionat in cladire sau la controlul de maxima securitate, daca accesul se face 24 de ore pe zi sau numai pentru o scurta perioada de timp, dar mai ales, indiferent de tipul de client sau infrastructura cladirii.

Integrarea sistemelor de securitate este prezentul si viitorul managementului integrat al cladirilor si sucursalelor de companii. Instalarea, extinderea, administrarea, mentenanta si service-ul acestor sisteme vitale in existenta companiilor si institutiilor se face usor, eficient si cu costuri reduse.

Aflati mai mult despre solutiile de securitate si comunicatii a diviziei NetDeTek, din cadrul companiei Quartz Matrix, pe site-ul dedicat: www.netdetek.ro

Geanina GHEORGHIU - Proiectant NetDeTek – Divizia Soluții de Securitate și Comunicații
Geanina GHEORGHIU - Proiectant NetDeTek

Si dvs. puteti posta articole publicitare pe portalul Siguranta.ro care sa prezinte serviciile si produsele dvs. pentru detalii clic aici

Cele mai recente articole:
- Trabant la pret de Mercedes
- Noutăți în securitatea și transportul valorilor
- Solutie inteligenta de protectie a incintelor si spatiilor
- Solutii de securitate a centrelor de date
- NetDeTek – Solutii de securitate si comunicatii
- Terorismul azi
- Detectorul de minciuni este utilizat de tot mai multi angajatori.
- Fata umana a protocoalelor de securitate
- Siguranta prin tehnologie
- Incepe o afacere: cum sa nu te fure angajatii
inapoi


recomanda acest site  |  printeaza pagina printeaza pagina
  Copyright © 2002 - 2009 Inoventis srl
  Toate drepturile rezervate.
Regulamentul de utilizare | Harta site-ului | Contact